Redactie Donderdag 9 juli 2020

Graphisoft rolt Learn-platform uit voor BIM-professionals

Graphisoft, de BIM-softwareoplossing voor de architectuur, kondigt de uitrol aan van zijn uitgebreide Graphisoft Learn-programma. Het nieuwe leerplatform maakt kritische kennis direct beschikbaar voor zowel architecten als ingenieurs, waardoor AEC-professionals uit de branche het meeste uit BIM kunnen halen door de BIM-leercurve te verkorten en hun concurrentievoordeel te vergroten met belangrijke vaardigheden.

Graphisoft Learn is georganiseerd in leertrajecten die aansluiten bij vaardigheidsniveaus, rollen en interesses en biedt een snelgroeiende catalogus met on-demand lessen in eigen tempo en gedetailleerde, door instructeurs geleide cursussen. Cursussen zijn persoonlijk beschikbaar via Graphisoft-gecertificeerde leercentra en online via learn.Graphisoft.com. Alle online trainingen bevatten stapsgewijze instructies, gesproken videoclips en kant-en-klare Archicad-projectbestanden voor praktische ervaring.

Lovende reacties

"De reacties op onze virtuele leerprogramma's waren fenomenaal, omdat gebruikers hun vaardigheden en concurrentievermogen op de werkplek willen verbeteren", zegt Senior Director Global Customer Success Gergely Kmethy van Graphisoft. "Onze meer diepgaande activiteiten, zoals de zeer populaire BIM Manager Training, zijn tijdens de huidige pandemie naar online verschoven, waardoor een nog breder publiek is aangetrokken. Dat heeft ons ertoe aangezet de programma's uit te breiden om aan de vraag te voldoen en beter te profiteren van het nieuwe potentieel dat een virtuele leerervaring kan bieden”, aldus Kmethy.

“De trainingscursussen van Graphisoft zijn geweldig - duidelijk en compleet voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Wat de inhoud betreft, het is altijd grondig en goed uitgelegd", zegt Federico Tizzoni, een student aan Politecnico de Milano in Italië.

Kijk hier voor meer informatie over Graphisoft Learn.

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.