Redactie Woensdag 15 juli 2020

Van Wijnen neemt Jansen Wesselink over

Van Wijnen heeft ingenieursbureau Jansen Wesselink uit Drachten overgenomen. Deze overname past bij de strategische groeiambities van het bedrijf en zorgt voor landelijke dekking. Wijcon en Jansen Wesselink gaan verder onder de naam Van Wijnen Engineering.

Jansen Wesselink is actief sinds de jaren ‘60 en adviseert bij bouwconstructies binnen en buiten Nederland. Hun projecten in onder meer woningbouw, onderwijs, zorg en utiliteit sluiten aan bij die van Van Wijnen. De twee bedrijven werken al een aantal jaar samen.

Fijn Wonen

Daarnaast adviseert Jansen Wesselink voor de Fijn Wonen producten van Van Wijnen. Hun kennis en expertise op het gebied van geïndustrialiseerd bouwen is een waardevolle aanvulling op de activiteiten en de groeiambities die Van Wijnen op dat vlak heeft. Vanwege de vergaande samenwerking bleek samengaan in één organisatie een logische keuze, ook uit het oogpunt van efficiency en snelheid.

Meer armslag op constructie

Goede constructeurs zijn schaars en van onschatbare waarde. Met de overname van Jansen Wesselink krijgt Van Wijnen er 16 experts bij die constructies adviseren, berekenen en tekenen. Zo krijgt het bedrijf meer armslag op constructie, een cruciaal onderdeel van het bouwproces.

Bron: Van Wijnen

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.