Redactie Vrijdag 17 juli 2020

DigiDare Award 2020: voorrondes gestart

In 2020 wordt de DigiDare Award opnieuw uitgereikt. De voorrondes zijn inmiddels gestart en de finale vindt plaats tijdens de online BIM Loket D-Day op 2 oktober. De DigiDare Award is een prijs voor personen of partijen die een cultuur van digitale samenwerking bevorderen. De prijs wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse BIM Loket D-Day. De DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket, en wordt ondersteund door DigiDealGO en mediapartner Duurzaam Gebouwd.

Digitale samenwerking in de bouw is een kwestie van cultuur en van lef. Voor de noodzakelijke versnelling en vernieuwing van de sector is een impuls nodig. Technisch kan er heel veel, maar het vergt een cultuurverandering om de mogelijkheden ook te adopteren. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat is het idee achter de DigiDare Award. Met de award biedt BIM Loket een podium aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag.

Winnaar 2019

De DigiDare Award 2019 is gewonnen door UBA Bouw uit Uithoorn. De prijs werd uitgereikt tijdens de BIM Loket D-Day op 4 oktober 2019 in het BIMHUIS in Amsterdam. Na live presentaties van drie finalisten wees het publiek UBA Bouw als winnaar aan. In totaal dongen 18 inzendingen mee naar de prijs door een gefilmde pitch van twee minuten in te dienen.

Kijk hier voor meer informatie over de DigiDare Award.

Bron: Bim Loket


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.