Redactie Maandag 27 juli 2020

Bentley Systems biedt gratis toegang tot ProjectWise 365

Bentley Systems ziet tot 30 september 2020 af van abonnementskosten voor zijn ProjectWise 365 cloudservice. Hiermee wil het bedrijf deelnemers aan het infrastructuurproject virtueel verbinden, nu ze gedwongen thuiswerken.

ProjectWise 365 gebruikt technologie van Microsoft 365 en tools voor kantoorproductiviteit om het bereik en de toegankelijkheid van BIM- en infrastructuurtechnische gegevens uit te breiden voor samenwerking en ontwerpcontrole. De 'instant-on'-cloudservice is toegankelijk via een webbrowser om ontwerpcontrole, verzendingen, RFI's, het delen van informatie en het oplossen van problemen te vereenvoudigen.

Gemeenschappelijke BIM-samenwerkingsomgeving

"De huidige omstandigheden voor thuiswerken en de coördinatie met meerdere partijen benadrukken hoe cruciaal het is voor ons bedrijf en onze rol als eerste adviseur voor projecten, dat onze projectteams altijd verbonden en productief blijven", zegt Project Engineer Gregory J. Ellwanger van BLA. "Met ProjectWise 365-cloudservices kunnen we snel een gemeenschappelijke BIM-samenwerkingsomgeving implementeren die de gegevenssilo's, coördinatievertragingen en de andere beperkingen die we hebben ondervonden bij het gebruik van netwerkstations, file-sharing services en e-mail, vermijdt.

"ProjectWise 365 stelt ons in staat om ontwerpen sneller te coördineren en het risico op contractuele uitwisselingen te verminderen, ongeacht de locatie van projectdeelnemers. Dit voegt veerkracht toe aan onze ontwerppraktijk en vergroot ons vermogen om projecten van hoge kwaliteit op schema af te leveren."

Bron: Bentley Systems

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.