Redactie Maandag 31 augustus 2020

Jansen the Building Company kiest voor openBIM

Jansen the Building Company uit Zonhoven in België brengt BIM naar de bouwwerf met behulp van Dalux Field en Box Pro software. BIM-manager Sien van der Have heeft haar strategie gefundeerd op ontwikkelingen van openBIM. Zij vertelt aan Bouwkroniek hoe dat in de praktijk gebeurt.

Jansen the Building Company is opgericht in 1973 en realiseert jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan projecten in de sectoren zorg, kantoor, retail, en pharma, cleanrooms, leisure en tunnels. De algemene aannemer is vooral gespecialiseerd in binnenafwerking, technieken en onderhoud. De bouwgroep telt ongeveer 350 medewerkers, heeft al 45 jaar een familiale traditie en is actief binnen de domeinen aanneming, productontwikkeling, vastgoedontwikkeling en facility management.

“Ik ben hier eind 2018 gestart als BIM-manager en heb voor het bedrijf een BIM-visie en -strategie voor de lange termijn ontwikkeld. Als onderdeel daarvan zijn wij momenteel bezig om het BIM-gebruik naar de bouwwerven te brengen”, vertelt Sien van der Have.

Lees via onderstaande link verder over de implementatie van openBIM bij Jansen.

Bron: Bouwkroniek

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.