Redactie Maandag 7 september 2020

Aanmelden DigiDare Award tot 14 september

Het is tot 14 september mogelijk om een persoon of bedrijf aan te melden voor de De DigiDare Award. Deze prijs is voor personen of partijen die een cultuur van digitale samenwerking bevorderen en wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse BIM Loket D-Day.

De DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket en wordt ondersteund door DigiDealGO. In 2020 wordt de DigiDare Award opnieuw uitgereikt. De voorrondes zijn deze zomer gestart maar aanmelden is dus nog mogelijk. De finale vindt plaats tijdens de online BIM Loket D-Day op 2 oktober.

Het idee achter de award is; ‘Een goed voorbeeld doet goed volgen’. Met de award biedt BIM Loket een podium aan goede voorbeelden voor deze cultuuromslag. De DigiDare Award 2019 is gewonnen door UBA Bouw uit Uithoorn. De prijs werd uitgereikt tijdens de BIM Loket D-Day op 4 oktober 2019 in het BIMHUIS in Amsterdam. Na live presentaties van drie finalisten wees het publiek UBA Bouw als winnaar aan. In totaal dongen 18 inzendingen mee naar de prijs door een gefilmde pitch van twee minuten in te dienen.

Bron: BIM Loket


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.