Redactie Maandag 5 oktober 2020

BUP 2.0 wint DigiDare Award 2020

BUP 2.0 is winnaar van de DigiDare Award 2020. Met dit initiatief deelt een groeiende groep bouwbedrijven via hyperlinks centraal kennis naar een website. Zo kan iedereen die zich aansluit deze kennis decentraal toepassen en ervaringen opdoen. De werkgroep BUP 2.0 groeit en bestaat inmiddels uit tien vertegenwoordigers van acht verschillende bedrijven.

“En de groep gaat door”, zei Jasper de Mink, die de trofee namens de groep online in ontvangst nam. “De volgende onderwerpen staan alweer op de gezamenlijke agenda.” Tevens ontving BUP 2.0 een waardecheque van digiGO, de digitaliseringsdeal die is ondertekend door 40 partijen in de bouw en die draait om uitwisseling, eigenaarschap en organisatie van data. Die cheque kan worden besteed aan een professionele reportage over hun initiatief.

Overige finalisten

De overige finalisten waren Tauw & Waterschap Drents Overijsselse Delta en BIM basis Infra. Na het voorlezen van het juryrapport mochten de circa 500 deelnemers van de BIM Loket D-Day op 2 oktober online bepalen wie de winnaar werd.

Bron: BIM Loket

 


Bekijk de pitch van BUP 2.0.

 


Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.