Redactie Maandag 15 februari 2021

Construsoft opent webshop met SketchUp en Trimble

Construsoft heeft een nieuwe webshop geopend en wil daarmee meegaan in deze digitalisering van de bouwsector. In de online shop kunnen klanten producten bestellen van SketchUp Pro en SketchUp Studio of een aanvraag plaatsen voor Trimble Connect licenties.

Een belangrijk voordeel van een webshop is volgens Construsoft dat klanten licenties kunnen bestellen op het moment dat het hen uitkomt. De online dienstverlening wordt binnenkort uitgebreid met meer producten en mensen kunnen zich in de toekomst ook online inschrijven voor opleidingen van Construsoft.

SketchUp en Trimble Connect

SketchUp is een 3D-modelleertool waarmee wereldwijd al miljoenen gebruikers complete landschappen en gebouwen creëren, inclusief schaduwen, bomen en mensen voor een perfecte visualisatie. Met SketchUp Studio is het mogelijk om het model ook te analyseren op energieverbruik, daglichttoetreding, thermisch comfort en HVAC.

Trimble Connect verbindt projectdeelnemers en hun software - zoals Autodesk Revit, Tekla Structures en SketchUp Pro - door alle modellen samen te voegen en informatie gestructureerd op te slaan binnen één platform. Alle data wordt in de cloud opgeslagen waardoor de betrokken partijen altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Trimble Connect is beschikbaar van een gratis variant tot de meest uitgebreide versies. In de webshop zijn licenties voor Trimble Connect Business en Business Premium aan te vragen.

Bron: Construsoft

Reacties

Login om reacties te kunnen lezen en een reactie te kunnen plaatsen.