Informatie

Datum:

13 december 2017

Tijd:

15:00 - 20:30 uur

Locatie:

Vianen

Kosten:

€0,00

Meer info:

Graag nodigen wij u uit voor onze exclusieve Dine & Learn events in november & december bij u in de buurt. Tijdens deze exclusieve events laten wij u kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied. De Dine & Learn events bestaan uit twee delen. Het middagprogramma is gericht op management- en directieleden en bestaat uit twee break-out sessies specifiek gericht op de bouwkundige of werktuigbouwkundige markt. Het avondprogramma bevat een tweetal interessante praktijksessies, inclusief een interactieve kennismaking met Virtual & Augmented Reality. Toegang is voor u gratis, maar aanmelden is verplicht. Wilt u maar een dagdeel bezoeken? Ook dat is mogelijk! U kunt in het inschrijfformulier aangeven welk dagdeel u wilt bezoeken. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Website:

Dine & Learn
Terug naar overzicht

Dine & Learn

U bent van harte uitgenodigd voor het exclusieve Dine & Learn event op 13 december in het Miele Experience Center in Vianen. Of u nu kiest voor het middagprogramma (15:00 - 17:00), of het avondprogramma (18:30 - 20:30), er staat een heerlijk diner voor u klaar!

Middagprogramma: Autodesk BIM360: Het laatste stukje van de BIM-puzzel Van 15:00 - 17:00 Door BIM te ontsluiten naar de bouwplaats maken we de BIM cirkel rond en beschikken we te allen tijde over de meest actuele BIMformatie. In samenwerking met Autodesk laat Cadac Group u kennismaken met de huidige mogelijkheden van BIM360 en de voordelen die u daarmee krijgt. Daarnaast wordt een kijkje in de toekomst gegeven: welke spannende ontwikkelingen komen er aan? 

Avondprogramma: Laat BIM los op de bouwplaats! Van 18:30 - 20:30 Met BIM 360 heeft u een essentiële oplossing in handen om uw bouwprojecten beter te beheren. Heeft u een goed BIM-model gebouwd? Gebruik deze informatie dan op de bouwplaats! Wij zullen aan de hand van een praktijk case tonen hoe men BIM 360 kan inzetten om sneller en efficiënter te bouwen tegen lagere kosten. 

VR & AR in de bouw Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het gebruik van Virtual Reality en Augmented Reality in uw projecten? Tijdens deze praktijksessie maakt u interactief kennis met VR & AR in de bouw. Onze AR & VR specialist Job van Hardeveld neemt u mee naar de toekomst van nu.

Meld u gratis aan: https://www.cadac.com/events/dine-learn/