Informatie

Datum:

14 maart 2018

Tijd:

08:00 - 17:30 uur

Locatie:

Studio 21, Hilversum

Kosten:

€0,00

Website:

Conferentie Virtueel Bouwen
Terug naar overzicht

Conferentie Virtueel Bouwen

Op woensdag 14 maart organiseert Synchro4D in samenwerking met BAM een spectaculaire internationale Digital Construction Conferentie van 2018. Het congres inspireert over wat virtueel bouwen voor de werkomgeving kan betekenen.

De transitie naar 'Digital Construction' ofwel virtueel bouwen wordt wereldwijd steeds sneller geadopteerd. De gehele bouwsector inclusief ketenpartners en opdrachtgevers zullen er mee in aanraking komen. Tijdens het congres kunnen deelnemers hun persoonlijke ambities en zakelijke kansen op dit vlak verkennen en zich laten informeren door de internationale en nationale koplopers op het gebied van virtueel bouwen. Deze dag heeft interactieve kennis sessies, presentaties en live workshops. Ook is er een demo van de Hololens waarin duidelijk wordt dat virtueel bouwen en Mixed Reality nu in de praktijk toepasbaar zijn.

Synchro Hackathon

Tijdens de 3 daagse Synchro Hackathon van 9 tot 11 maart kunnen deelnemers AR, VR, MR, Unity en andere apps of BIM tools aansluiten op het Synchro Platform. De hackaton is niet alleen interessant voor software engineers, maar juist ook voor projectmanagers, planners en werkvoorbereiders. De resultaten worden gepresenteerd op de Digital Construction Conference op woensdag 14 maart.

Meer infoSynchro Hackathon