Informatie

Datum:

15 maart 2018

Tijd:

15:00 - 17:30 uur

Locatie:

Frame Offices, Alphen aan den Rijn

Kosten:

€50,00

Meer info:

Toegevoegde waarde van het bestek in BIM De eerste BIMPraat van 2018 gaat over de toegevoegde waarde van het bestek in BIM. Mynko van der Graaf van ABT zal als expert spreken en vragen beantwoorden van deelnemers aan deze BIMPraat.

Website:

Het Nationaal BIM Platform
Terug naar overzicht

Toegevoegde waarde van het bestek in BIM

De eerste BIMPraat van 2018 gaat over de toegevoegde waarde van het bestek in BIM. Mynko van der Graaf van ABT zal als expert spreken en vragen van deelnemers aan deze BIMPraat beantwoorden.

De integratie van het bestek in BIM is een belangrijk onderwerp want het is volgens Van der Graaf nog maar de vraag of het bestek in de toekomst nog bepaalt hoe informatie wordt gekoppeld. Hij spreekt in deze BIMPraat over zijn ervaringen met het schrijven van bestekken binnen BIM-projecten. Ook zal hij vooruitkijken naar de actuele ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. In het kort; bestaat het bestek in de toekomst nog wel en wat is de toekomstige rol van de bestekschrijver?

Interactief

De BIMPraat sessies zijn altijd erg interactief met veel discussie. In die traditie zal Van der Graaf deelnemers vragen naar hun ervaringen met bestekken in BIM. Ook zal hij een discussie stimuleren over de wensen en verwachtingen in de komende vijf jaar op basis van huidige ervaringen.