Informatie

Datum:

15 november 2018

Tijd:

08:30 - 18:30 uur

Locatie:

De Doelen Rotterdam

Kosten:

€0,00

Website:

Betondag 2018
Terug naar overzicht

Betondag 2018

Donderdag 15 november vindt de jaarlijkse Betondag weer plaats in de Doelen in Rotterdam. Natuurlijk is Construsoft ook dit jaar aanwezig bij stand 50 om u de mogelijkheden van Tekla Structures, de 3D BIM-software, te laten zien. John Roubos geeft namens Construsoft een inlooplezing over de laatste innovaties en technieken voor beton in BIM. Zo kunt u met Tekla Structures onder andere direct in 3D-zicht modelleren en het uittrekken van hoeveelheden beton en wapeningsstaal gaat snel en zeer nauwkeurig, waardoor u nog preciezer kunt calculeren.

BIM en beton: ontdek de mogelijkheden van Tekla Structures

John Roubos geeft namens Construsoft een inlooplezing over de nieuwste mogelijkheden in Tekla Structures op het gebied van beton, wapening en bekisting in 3D-modellen. Gebruikers kunnen bekistingwerkzaamheden nu beter en sneller calculeren, plannen én beheren, omdat alle informatie effectief beheert wordt. Daarnaast kunnen engineers wapening direct in 3D-zicht modelleren en in de overzichtstekeningen kunnen de eigenschappen van objecten worden gewijzigd. Dankzij unieke functies in Tekla Structures is het voor werkvoorbereiders en uitvoerders bovendien mogelijk om storts in te delen.

Op de Betondag treft u ons dit jaar weer op de Betonmarkt bij stand 50. Hier staan meerdere Construsoft-medewerkers voor u klaar om te laten zien wat voor uw bedrijf de voordelen zijn van werken met Tekla Structures en BIM. Meer informatie over Tekla Structures vindt u voor nu alvast op onze website. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via info@construsoft.com of 0316-200 000. Alle overige informatie over de Betondag staat op betondag.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven voor deze dag.