Informatie

Datum:

16 oktober 2018

Tijd:

13:00 - 18:00 uur

Locatie:

Apeldoorn

Kosten:

€0,00

Website:

Tekla Opfrisdagen 2018
Terug naar overzicht

Tekla Opfrisdag 2018 - Apeldoorn

Speciaal voor onze klanten organiseren we jaarlijks diverse Tekla Opfrisdagen: praktische kennissessies over Tekla Structures door heel Nederland en België. Gebruikerstips, praktische informatie en ervaringen worden gedeeld tussen Tekla-gebruikers en supportmedewerkers van Construsoft. We nodigen u graag uit op dinsdag 16 oktober voor de Tekla Opfrisdag in Apeldoorn.

Net als voorgaande jaren maken we gebruik van een speciale eventpagina waar u voor uzelf en collega's kosteloos toegangstickets kunt aanvragen. Via de aanmeldlink hierboven kunt u een plek reserveren en krijgt u het ticket per mail toegestuurd. Wilt u deze (digitaal of geprint) meenemen naar de Opfrisdag?

In Apeldoorn zal vanaf 13:00 uur de koffie klaarstaan en om 13:30 uur zal het programma starten met een inleidende sessie voor alle deelnemers. Na een korte pauze kunt u kiezen tussen een informatiesessie over staal, hout en beton. 

Over de Tekla OpfrisdagenDe Opfrisdagen zijn een plek voor het uitwisselen van kennis en feedback, naast dat de nieuwe mogelijkheden van Tekla Structures worden getoond. U heeft wellicht (geregeld) contact met onze supportmedewerkers die van de partij zullen zijn en u advies kunnen geven bij het gebruik van Tekla Structures. Vergeet verder het sociale aspect niet! De uitwisseling van ervaringen met mede-Tekla gebruikers wordt door de aanwezigen altijd zeer op prijs gesteld.

Graag tot ziens op een van de Tekla Opfrisdagen! Klik hier voor een overzicht van de locaties.