Informatie

Datum:

4 juni 2019

Locatie:

De St@art, Apeldoorn

Kosten:

€0,00

Website:

KUBUS masterclass
Terug naar overzicht

Masterclass Parametrisch Ontwerpen

Parametrisch ontwerpen heeft de toekomst. Het is een ontwerpproces waarbij op basis van data en relaties een ontwerp kan worden gegenereerd. Naast het ontwerpen van complexe geometrie en constructies, biedt parametrisch ontwerpen ook mogelijkheden om optimalisaties te onderzoeken. 

  

Deze ontwerp- en onderzoeksmethodiek krijgt steeds meer belangstelling en zal in de aankomende jaren alleen maar populairder worden. De hoogste tijd voor een masterclass om ontwerpend en bouwend Nederland klaar te stomen voor deze werkmethodiek. KUBUS heeft daarom nationale en internationale experts op het gebied van parametrisch ontwerpen gevraagd hun kennis te delen. SeARCH, Powerhouse Company, SCIA, GRAPHISOFT, Royal Haskoning DHV en The Form Foundation zullen het podium betreden om alle ins en outs rondom dit onderwerp te presenteren.

  

Wil jij ook het maximale uit iedere opgave halen of gewoon zien hoe experts parametrisch ontwerpen toepassen in de praktijk? Bezoek dan op 4 juni, van 12:00 tot 17:30, in De St@art in Apeldoorn, de Masterclass Parametrisch Ontwerpen.