Informatie

Datum:

4 juli 2019

Tijd:

09:00 - 17:30 uur

Locatie:

Evoluon, Eindhoven

Kosten:

€0,00

Website:

Aanmelden
Terug naar overzicht

Event | Future of Manufacturing in the Benelux

Verschillende industrieën komen samen en innoveren steeds sneller. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij kleine fabrikanten die gepersonaliseerde producten op grote schaal produceren voor klanten met een toenemend eisenpakket, of bouwbedrijven die hun eigen prefab-wanden of leidingwerk produceren, of mediabedrijven die vanuit de automobielbranche toekomstige modellen visualiseren en promoten in films.

In de toekomst zullen succesvolle bedrijven ideeën en werkwijzen gericht op het Design-Make-Use principe op een nieuwe, dynamische manier benaderen.

Hoe kan uw organisatie concrete stappen nemen richting "The Future of Making"?

Verbinden. Integreren. Combineren. Het gebeurt nu al tussen verschillende sectoren. Bent u een zelfstandig ondernemer of maakt u deel uit van een grotere organisatie? Het maakt tegenwoordig niet meer uit. Technologie biedt aan startups dezelfde kansen op succes als aan multinationals. U hoeft deze kansen niet zonder hulp te verzilveren. Wij ondersteunen uw bedrijf om de uitdagingen te tackelen, zodat u zult floreren in dit tijdperk van verandering.

Neem deel aan dit Autodesk event op donderdag 4 juli 2019 en ontdek hoe!

Programma

  1. Een ochtendprogramma met sprekers gewijd aan de ontwikkelingen bij onze klanten en markttrends om u inzicht te bieden in de grootste veranderingen in uw branche en hoe deze tot stand zijn gekomen.
  2. Twee verschillende middagsessies die u zullen helpen in het omzetten van deze waardevolle inzichten naar concrete stappen voor uw organisatie.
    1. Een technische track, gericht op de inzet van nieuwe oplossingen in uw processen.
    2. Een Management Innovatie sessie, om uw management te ondersteunen in het definiëren van de juiste stappen naar de toekomst.