Informatie

Datum:

20 november 2019

Tijd:

13:00 - 17:00 uur

Locatie:

Van der Valk Apeldoorn

Kosten:

€0,00

Terug naar overzicht

Tekla Opfrisdagen 2019 - Apeldoorn

Tijdens de Tekla Opfrisdagen worden gebruikerstips, praktische informatie en ervaringen gedeeld tussen Tekla-gebruikers en supportmedewerkers van Construsoft. Toegang voor klanten is gratis

Dit jaar bestaat het programma enkel uit een middagprogramma. Vanaf 13:00 bent u van harte welkom voor een kop koffie/thee en om 13:30 uur start het programma met een inleidende sessie voor alle deelnemers, waarna u kunt kiezen voor verschillende informatiesessies die gelijktijdig zullen plaatsvinden. De definitieve agenda ontvangt u na inschrijving in de periode voordat de opfrisdag plaatsvindt. 

Over de Tekla Opfrisdagen 

De Opfrisdagen zijn de plek voor het uitwisselen van kennis en feedback. Daarnaast worden natuurlijk de mogelijkheden getoond van de nieuwe Tekla Structures-versie. We helpen u graag om huidige en nieuwe functionaliteiten te vinden en toe te passen, zodat u maximaal rendement uit uw projecten kunt halen. Tijdens de afsluitende borrel zijn ook onze supportmedewerkers van de partij, zij kunnen u advies geven bij het gebruik van Tekla Structures. En raak vooral eens in gesprek met mede-Tekla gebruikers, deel tips en leer van elkaars ervaringen. 

Kijk hier voor meer informatie.