Informatie

Datum:

6 mei 2021

Tijd:

19:30 - 22:00 uur

Locatie:

Stadsstrand Zwolle

Kosten:

€25,00

Website:

SketchUp Pro Café
Terug naar overzicht

SketchUp Pro Café - Zwolle

In mei / juni / september 2021 (datum nog nader te bepalen) organiseren ITCAD, Eurosafe Solutions en Design8 bv het eerstvolgende SketchUp Pro Café in het sfeervolle Stadsstrand Zwolle. Door de medewerking van ITCAD en Eurosafe Solutions zal het Café dit keer een hoog BIM-gehalte hebben, waardoor het zeker de moeite waard is om deze te bezoeken!

SketchUp Pro Café is een volledig verzorgde en leerzame, maar bovenal gezellige avond voor SketchUp Pro gebruikers (van starter tot extreem ervaren) om met elkaar kennis en ervaringen uit te delen. De avond is een mooie mix van presentaties en het delen van nuttige tips met andere SketchUp Pro gebruikers. Bovendien zullen er meerdere SketchUp Pro Orakels rondlopen waaraan u uw vraag / vragen kunt voorleggen. Kortom, een avond die u, als fervent SketchUp Pro gebruiker, niet mag missen!

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een diner/maaltijd voor de aanvang van het SketchUp Café. Het diner is vanaf 18:00 toegankelijk (mits voorafgaande inschrijving hiervoor).