Informatie

Datum:

29 oktober 2020

Tijd:

14:00 - 16:30 uur

Locatie:

Online

Kosten:

€50,00

Website:

Aanmelden
Terug naar overzicht

BIMPraat: BIM in infrastructurele projecten

Op 29 oktober gaat de BIMPraat over de waarde van BIM bij (grote) infrastructurele projecten. Business development manager Michel Kraaijeveld van thinkproject heeft veel ervaring met BIM-software en tools voor dit type klanten en spreekt hierover tijdens deze BIMPraat. Hij gebruikt de indrukwekkende Fehmarnbeltverbinding als voorbeeldproject. Het gehele project wordt ‘in BIM gebouwd’, maar wat houdt dat eigenlijk in bij zo’n ongekend omvangrijk project? Luister mee en stel al uw vragen over BIM in infrastructuur. Aanmelden voor deze BIMPraat kan uiteraard online.

Programma

Deze BIMPraat behandelt de waarde van BIM bij (grote) infrastructurele projecten. In het programma komen onder andere aan bod:

  • Beheer en uitwisseling van uiteenlopende soorten data als Single Point of Contact voor de betrokken belanghebbenden
  • Ontvangen, uitwisselen, coördineren, archiveren en beheren van alle soorten ontwerp- en databestanden in originele en open bestandsformaten gedurende alle projectfasen
  • BIM- en CAD-gegevensbestanden en tekeningen opslaan en archiveren
  • Vooraf gedefinieerde workflows waarbij de gebruikers een duidelijk en actueel overzicht hebben van alle werkzaamheden en processen die voor hen van belang zijn
  • Audit-proof werken

 

Spreker Michel Kraaijeveld

Michel Kraaijeveld is sinds 2018 bij thinkproject als business development manager Benelux en Nordics verantwoordelijk voor het ondersteunen van bedrijven bij hun digitale transformatie, begeleiding bij BIM-implementaties, strategische samenwerkingen en informatiebeheer. Hij zorgt ervoor dat diensten die aan klanten worden geleverd, ook daadwerkelijk zijn afgestemd op hun behoeften in een voortdurend veranderende branche. Kraaijeveld is afkomstig uit de software-industrie en heeft een solide achtergrond in de AEC-markt. Hij heeft saleservaring met ERP, Document Management en geïntegreerde oplossingen tot BIM-software voor het maken van berekeningen, planning en de beheersing van de exploitatie en kosten.


Deze BIMPraat wordt vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus via de videoconferencing van Microsoft Teams georganiseerd.