Informatie

Datum:

8 december 2020

Tijd:

09:30 - 12:00 uur

Locatie:

Online workshop

Kosten:

€0,00

Website:

www.bouwconnect.nl
Terug naar overzicht

Workshop 'BCB Pro met ASD voor Revit - een kennismaking'

Tijdens deze interactieve online workshop laten wij u zien en kunt u zelf ervaren hoe u een model opzet én uitwerkt in Revit met de BCB Pro en ASD.

De BCB Pro biedt slimme Configuratoren en Wizards, waarmee u snel en makkelijk spouwmuren, kozijnen, trappen, daklichten en andere bouwdelen kunt samenstellen. Samen met de uitstekende detailleringskwaliteiten (ook 2D!) maakt dit de BCB Pro uniek! Daarnaast biedt de BCB Pro uitgebreide en hoogwaardige productinformatie, opgebouwd volgens NLRS.

ASD levert eenvoud, gemak en snelheid. Met ASD wordt Revit eenvoudiger en overzichtelijk. Complexe handelingen kunnen met enkele klikken van de muis snel en gemakkelijk worden uitgevoerd.

De workshop is zeker interessant voor Revit-gebruikers omdat direct wordt ervaren wat de meerwaarde van onze software is, maar het is ook geen enkel probleem wanneer u nog géén ervaring met Revit hebt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan deel aan deze gratis workshop.

De workshop is interactief, u zit zelf aan de knoppen. En natuurlijk kunt u al uw vragen stellen. Wij beloven u een zeer leerzame en interessante ervaring!