Walraven BV

Mijdrecht (Utrecht)

Neem contact op

Neem contact op met Walraven BV

Social media

Over Walraven BV

De Walraven Group is een topspeler in de wereldwijde installatiemarkt. De organisatie, met het hoofdkantoor in Mijdrecht, heeft eigen productie- en verkoopkantoren in diverse landen en garandeert al 75 jaar lang de hoogste kwaliteit.

Walraven produceert en levert een ruim assortiment aan materialen dat wordt gebruikt door installateurs over de gehele wereld, zodat zij tijd besparen tijdens de montage en een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen bieden. Walraven-producten worden gebruikt door tienduizenden installateurs in Europa, Noord Amerika, Latijns Amerika, Afrika, het Midden Oosten, Azië en Australië. Ieder individueel product maakt deel uit van een complete systeemoplossing. De producten worden gebruikt in talloze huizen en utiliteitsprojecten, alsook in offshore, schepenbouw, industriële en infrastructurele projecten.

Onze producten zijn marktgeoriënteerd, innovatief, sluiten aan bij de wensen van de klant en bieden de hoogste mogelijke prestaties. De producten beschikken over de benodigde goedkeuringen en de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Ons ruime assortiment en onze expertise maakt dat wij een oplossing kunnen leveren voor ieder project, hoe groot of complex dit ook is.

Objectenbibliotheek

De producten die Walraven produceert en levert zijn als Revit bestanden in de bibliotheek van BIMobject te vinden.

Klik hier om de producten te bekijken en te downloaden


 

Software pakketten

  • 3D MAX design
  • Navisworks
  • Revit MEP
  • Revit TheModus
  • Solibri

Vacatures

Geen vacatures.

Agenda

Geen agenda items.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:

Joost van Liempt

Adres:

Industrieweg 5
3641 RK

Gevestigd in:

Mijdrecht (Utrecht)

Land:

Nederland

Bedrijfsinformatie

Categorie:

Toeleveranciers

Aantal medewerkers:

1.200

Ervaring met BIM sinds:

Aantal BIM projecten:

Nog geen BIM projecten