thinkproject

Utrecht (Utrecht)

Neem contact op

Neem contact op met thinkproject

Social media

Over thinkproject

Betere resultaten in de bouw en infra realiseren

thinkproject is wereldleider op het gebied van big data in de constructie. Onze digitale technologieën ontwikkelen het potentieel van mensen en informatie, zodat u een betere wereld kunt bouwen.

Sinds onze oprichting in 2000 hebben we onze klanten geholpen met het opleveren van ruim 10.000 projecten, met de snelste terugverdientijd in deze tak van industrie.

Wij ontwikkelen het digitale landschap

Alle projecten hebben als vertrekpunt één basisbron nodig. Bij complexe bouwprojecten creëren mensen veel gegevens die op betrouwbare wijze verzameld, beheerd en gedistribueerd moeten worden. Onze veilige, cloudgebaseerde oplossingen ondersteunen de gehele levenscyclus van een project. Wij verbinden mensen, teams, processen, informatie en systemen binnen en buiten het bedrijf met het oog op een uitstekende samenwerking.

Het constructie-informatieplatform van thinkproject kan ook mobiel worden gebruikt. Hierdoor weet elke medewerker precies wat de status van het project is, ongeacht wat voor hardware wordt gebruikt. Zelfs een slechte internetaansluiting vormt geen barrière. Dankzij de ondersteuning van de digitale interacties die een goed project mogelijk maken, profiteert u van efficiënte projecten.

Software pakketten

Geen software pakketten.

Vacatures

Geen vacatures.

Actueel

Agenda

Geen agenda items.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:

Judith Kana

Adres:

Orteliuslaan 899
3528 BE

Gevestigd in:

Utrecht (Utrecht)

Land:

Nederland

Bedrijfsinformatie

Categorie:

Softwareleveranciers

Aantal medewerkers:

400

Ervaring met BIM sinds:

15

Aantal BIM projecten:

Nog geen BIM projecten

Bekijk voorbeelden

Opdrachtgevers

  • NAVO
  • Brandweer Hasselt
  • De Entree Amsterdam
  • Stadsbrug Nijmegen