liNear

Aachen (Duitsland)

Neem contact op

Neem contact op met liNear

Social media

Over liNear

liNear GmbH is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en -diensten voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), sanitair en fabrieksontwerp. Sinds 1993 staat dit merk uit Aken, Duitsland, voor kennis in technische rekenprogramma's en CAD-toepassingen. liNear werd aanvankelijk ontwikkeld als een puur schematisch tekeninstrument en biedt al meer dan 25 jaar waarschijnlijk de grootste portfolio van ontwerpsoftware voor bouwtechniek vanuit één bron: software voor tekenen, berekenen, simulatie en 3D-ontwerp. Naadloos geïntegreerd, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te leren.

Onze oplossingen zijn ontwikkeld in een vertrouwensrelatie met ontwerpers, bouwbedrijven en industriële partners. Vooral de samenwerking met onze industriële partners helpt ons bij de ontwikkeling van de productdetails, met veel voordelen voor onze klanten: eenvoudige bediening van complexe systemen en processen, betrouwbaarheid van de planning, productinnovaties en een enkele factuur van alle artikelen voor aanbiedingen en offertes. De voortdurende ontwikkeling van onze software stelt klanten in staat om te reageren op de snelle eisen van hun bedrijf met de juiste tools.

Begonnen in 1993 als een klein bedrijf met zes werknemers, is het uitgegroeid tot een gezond en onafhankelijk softwarebedrijf met duizenden klanten uit planningsbureaus, handel en industrie. Bovendien worden we in de markt vertegenwoordigd door de OEM-oplossingen van onze industriële partners met meer dan 20.000 geregistreerde werkplekken. Met het toenemende aantal werkplekken neemt ook de verantwoordelijkheid toe voor het waarborgen van de gegevenscompatibiliteit gericht op nieuwe ontwikkelingen.

Software pakketten

  • liNear Analyse
  • liNear Building
  • liNear Desktop

Vacatures

Geen vacatures.

Agenda

Geen agenda items.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:

Tian Stollenwerk-Chen

Adres:

Im Süsterfeld 20
52072

Gevestigd in:

Aachen (Duitsland)

Land:

Duitsland

Bedrijfsinformatie

Categorie:

Softwareleveranciers

Aantal medewerkers:

80

Ervaring met BIM sinds:

2010

Aantal BIM projecten:

Nog geen BIM projecten

Opdrachtgevers

  • >20.000