MAD - modeling and design B.V.

Naaldwijk (Zuid-Holland)

Neem contact op

Neem contact op met MAD - modeling and design B.V.

Over MAD - modeling and design B.V.

MAD – modeling and design is een volwaardig allround ontwerpbureau met een persoonlijke aanpak waar iedereen die iets wil ontwikkelen, bouwen of verbouwen terecht kan voor een ontwerp, bouwkundige uitwerking, modelleerwerk, calculaties, bestekken, BIM management, etc.

Ons groeiende team van modelleurs, onder leiding van Pascal Koedoot (managing director)  en Martijn Verbeek (creative director), stelt ons in staat iedere dag weer creatiever, veelzijdiger, sterker en efficiënter aan een grote diversiteit van uitdagende en complexe projecten te kunnen werken. Daardoor kunnen we ons unieke ontwerp- en modelleerwerk uitvoeren met korte doorlooptijden, tegen een scherpe prijs én deze met de beste kwaliteit leveren.

Wij van MAD zijn aanhangers van OPEN BIM. Dit betekent voor ons dat we werken vanuit de gedachte dat iedere projectpartner zijn/haar kennis inzet en inbrengt met de voor die partner beste tools/software. Hiermee optimaliseer je het proces, door de barrière van opgelegd gebruik van software weg te nemen. Daarbij is het zaak dat IFC-technologie ingezet wordt om alle informatie op elkaar aan te laten sluiten/uit te wisselen. Onze open benadering van de samenwerking in de bouw zorgt voor een beter resultaat, snellere afronding van projecten en aanzienlijk minder fouten in de coördinatie.

Samenwerken betekent voor ons duidelijk en transparant communiceren en vertrouwen hebben in de betrokken partijen. “Open” is het sleutelwoord voor een prettige samenwerking van de eerste schets, tot de laatste plint.

MAD werkt vanaf de introductie ook conform de BIM basis Informatieleveringspecificatie (ILS) en De Uniforme SparingsOpgave (Basis USO).

Software pakketten

  • ArchiCAD
  • Cinema4D
  • NL+ editie werkmethodiek
  • Solibri
  • Solibri IFC Viewer
  • Tekla BIMsight

Vacatures

Geen vacatures.

Agenda

Geen agenda items.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:

Martijn Verbeek

Adres:

's Gravenzandseweg 39
2671 JJ

Gevestigd in:

Naaldwijk (Zuid-Holland)

Land:

Nederland

Bedrijfsinformatie

Categorie:

Architectenbureaus, Ingenieurs- en adviesbureaus

Aantal medewerkers:

8

Ervaring met BIM sinds:

2006

Aantal BIM projecten:

Meer dan 10 projecten