Solidu

Nijmegen (Gelderland)

Neem contact op

Neem contact op met Solidu

Over Solidu

Solidu is een jonge en dynamische onderneming, gericht op het werken met BIM. Solidu is in 2013 opgericht door Mathijs Natrop en ontstaan vanuit een behoefte in de praktijk. De specialisatie heeft betrekking op het onderwerp BIM op de bouwplaats, een manier om faalkosten terug te dringen en een hoge kwaliteit te waarborgen, door gebruik te maken van BIM.

Waarom BIM

Waar het in alle gevallen om gaat is het werken met een dataset van een bouwwerk waarmee gedurende de levenscyclus van een bouwwerk processen kunnen worden ondersteund. OpenBIM heeft betrekking op het werken met open standaarden, waardoor het werken met de dataset niet afhankelijk is van een bepaald merk software.

BIM op de bouwplaats

Processen blijven bestaan maar zijn wel onderhevig aan verandering door de komst van BIM. De training BIM op de bouwplaats gaat in op het onderwerp; informatiebehoefte van bouwplaats medewerkers.

Waar in een traditioneel proces tekeningen worden verstrekt die een overzicht geven van een bepaald aspect of discipline, geeft BIM de mogelijkheid om een overzicht te genereren ten behoeve van een taak.

Trainingen

Solidu helpt mensen en bedrijven BIM-ready te worden of om een volgende stap te maken. De trainingen vinden bij voorkeur in-corporate plaats, waarbij gebruik gemaakt wordt van de eigen tools van voorkeur (soft- en hardware) in uw eigen werkomgeving. De inhoud van de training is afhankelijk van uw eigen niveau en behoefte.

Software pakketten

  • ArchiCAD
  • NL+ editie werkmethodiek
  • Open Source BIM Viewer
  • Solibri
  • Solibri IFC Viewer
  • Tekla BIMsight

Vacatures

Geen vacatures.

Agenda

Geen agenda items.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:

Mathijs Natrop

Adres:

Corduwenerstraat 6
6523 HW

Gevestigd in:

Nijmegen (Gelderland)

Land:

Nederland

Bedrijfsinformatie

Categorie:

BIM-adviseurs

Aantal medewerkers:

1-5

Ervaring met BIM sinds:

2009

Aantal BIM projecten:

2-5 projecten