Stabiplan BV

Bodegraven (Zuid-Holland)

Neem contact op

Neem contact op met Stabiplan BV

Social media

Over Stabiplan BV

Stabiplan is onderdeel van de Trimle MEP divisie. Bij Stabiplan werken zo’n 200 mensen met een passie voor 3D BIM software: ontwikkeling, product management, marketing, verkoop, training, support en consultancy. Met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Roemenië is Stabiplan al meer dan 25 jaar marktleider in MEP design software. Grote klantnamen zijn Croonwolter&dros, Heijmans, Unica, Strukton en Deerns.

Met innovatieve ontwerpsoftware helpt Stabiplan haar klanten betere gebouwen realiseren. Met Stabicad kan iedere engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. Met een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen draagt de Stabicad engineer bij aan een efficiënte realisatie en beheer van de installatie. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.

Doordat we nu onderdeel zijn van Trimble, is ons productportfolio uitgebreid met hardware (3D-laserscanners en robots) waarmee u BIM ook daadwerkelijk naar de bouwplaats kunt brengen.

Brochures

Stabicad 11

Software pakketten

  • Revit MEP
  • Stabicad for Revit

Vacatures

Geen vacatures.

Actueel

Agenda

Geen agenda items.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:

Hilke Frankemölle

Adres:

Postbus 128
2410 AC

Gevestigd in:

Bodegraven (Zuid-Holland)

Land:

Nederland

Bedrijfsinformatie

Categorie:

BIM-adviseurs, Softwareleveranciers

Aantal medewerkers:

200

Ervaring met BIM sinds:

voor 2002

Aantal BIM projecten:

Nog geen BIM projecten

Bekijk voorbeelden

Opdrachtgevers

  • ULC, Hendriks, Croon, Huisman en van Muijen, Het adviescollectief, Breman, Heijmans Burgers Ergon, Loohuis, Van Losser, Hek, Wolter & Dros, Unica, Smit Elektrotechniek, Euro Elektra, Giesbers en vd Graaf etc.