BIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

BIM op de bouwplaats is het logische en belangrijke vervolg op het gebruik van BIM tijdens voorgaande fasen van een gebouw. Deze uitvoeringsfase is weliswaar een korte fase in de levenscyclus van een bouwwerk, maar heeft een grote impact. Deze BIMPraat staat vol van echte praktijkverhalen, waarbij de sprekers een blik werpen op de implementatie van een deel van een roadmap.

De kwaliteit in de bouwfase van een project is van groot belang voor de eigenaar van het bouwwerk omdat het veel invloed heeft op de beheerfase.

BIM voor de bouwer

Maar ook voor de bouwer is het een belangrijke fase, omdat de producten op dit moment worden omgezet naar geld. Risico’s vertalen zich naar faalkosten waarvan iedereen weet dat ze er zijn, maar niemand ze in projectkosten kan uitdrukken. Hulpmiddelen die met de komst van nieuwe technologieën zijn ontstaan en die tijdens de uitvoering van een bouwproject kunnen worden gebruikt, zijn onmiskenbaar verbonden met BIM op de bouwplaats.

Praktijkverhalen

Deze BIMPraat zit vol met echte praktijkverhalen waarbij de sprekers een blik werpen op de waarde van BIM bij de implementatie van een deel van een roadmap.

BIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

Datum 30 januari 2020
Tijd 14:00 — 17:30
Locatie Vink Bouw, Nieuwkoop
Kosten €50.00
Aanmelden