BIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

Mathijs Natrop

Mathijs Natrop is eigenaar van Solidu bouw en advies en zet zich in voor innovatie in de bouw met een scherpe blik op het bouwproces en helpt bedrijven met de implementatie van BIM. Natrop is bestuurder van buildingSMART Benelux, onderdeel van BIM-supporters en trainer bij Anno1809. Daarnaast heeft hij een rol in de expertcommissie en klankbordgroep van de BIM basis ILS.

 

Eelco van Es

Eelco van Es is accountmanager bij Construsoft en in deze rol adviseert hij aannemers over BIM met behulp van Trimble-software, Trimble Connect en Vico Office. Met zijn bouwkundige achtergrond en werkervaring is hij een goede gesprekspartner voor aannemers in de transitie naar digitale werkprocessen binnen hun bedrijf.

 

 

Ernst Bouma

Ernst Bouma is gastheer van deze BIMPraat en zal spreken over de zachte kant van BIM. Bouma is werkzaam als BIM-regisseur bij Vink Bouw en initieert en implementeert de procesmatige en technische ontwikkelingen rondom BIM. Dat gaat gepaard met een cultuurverandering met de absolute aandacht voor de mens. Innoveren en automatiseren is volgens hem voornamelijk succesvol door de combinatie van efficiënt samenwerken, gebruik maken van technologie en standaardiseren. De zachte kant van innovatie is volgens Bouma enorm belangrijk.

BIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

Datum 30 januari 2020
Tijd 14:00 — 17:30
Locatie Vink Bouw, Nieuwkoop
Kosten €50.00
Aanmelden