BIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

Deze BIMPraat zit vol met echte praktijkverhalen waarbij de sprekers een blik werpen op de waarde van BIM bij de implementatie van een deel van een roadmap.

Case Janssen de Jong Bouw

Mathijs Natrop van Solidu bouw en advies laat zien hoe een implementatie van BIM op de bouwplaats in de praktijk uitgevoerd wordt bij Janssen de Jong Bouw.

Aan de hand van deze praktijkcase krijgen deelnemers aan deze BIMPraat inzicht in de stappen van het traject die leiden naar een volwassen gebruik van BIM.

 

 

VolkerWessels

Naast het gebruik en de toepassing is de techniek onmisbaar in het gebruik van BIM op de bouwplaats. Het gebruik van open standaarden zorgt ervoor dat een groot aantal verschillende applicaties kunnen worden ingezet. Eelco van Es van Construsoft toont diverse procesoplossingen voor Virtual Design & Construction, zoals deze ook integraal bij VolkerWessels zijn geïmplementeerd. Procesoptimalisatie en efficiëntere samenwerking zijn het gevolg, met het reduceren van faalkostenreductie in een moderne bouwomgeving als belangrijkste neveneffect.

BIMPraat On Tour: BIM op de bouwplaats

Datum 30 januari 2020
Tijd 14:00 — 17:30
Locatie Vink Bouw, Nieuwkoop
Kosten €50.00
Aanmelden