BIMPraat On Tour: Meerwaarde GIS voor BIM

Hoe kunnen bouwprojecten maximaal profiteren van omgevingsinformatie? De BIMPraat On Tour van 10 oktober staat helemaal in het teken van de integratie van BIM en GIS. De sprekers wordt later bekend gemaakt, maar zeker is wel dat we te gast zijn bij GIS-specialist Esri in Rotterdam.

Geografische informatie is essentieel om de impact van het bouwwerk te bepalen op de omgeving. In dat licht hebben Autodesk en Esri een naadloze integratie van BIM en GIS ontwikkeld. Met deze integratie zijn ontwerpers beter in staat hun ontwerpen te maken die optimaal passen in de context van de omgeving waarin ze zullen komen te staan.

Hoe beïnvloedt de omgeving uw bouwproject?

Tijdens deze BIMPraat leert u wat een Geografische Informatie Systeem (GIS) is en hoe bouwprojecten maximaal kunnen profiteren van omgevingsinformatie door de integratie van BIM & GIS. Ook ontdekt u hoe u eenvoudig en visueel aantrekkelijk informatie kunt uitwisselen met partners in een bouwproject.

Succesverhalen

Esri heeft tijdens deze BIMPraat diverse klanten die ter inspiratie diverse toepassingen en succesverhalen zullen laten zien. Lees verder over de visie van Ersi op de integratie van BIM en GIS.

De BIMPraat sessies zijn altijd heel interactief en dus is er alle ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

Praktische informatie

Deze BIMPraat On Tour vindt plaats in het kantoor van Esri in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Locatie van Ersi in Google.

BIMPraat On Tour: Meerwaarde GIS voor BIM

Datum 10 oktober 2019
Tijd 14:00 — 17:30
Locatie Esri, Rotterdam
Kosten €50.00
Aanmelden