BIMPraat On Tour: BIM en juridische contracten

De BIMPraat On Tour van 14 november gaat over BIM en Juridische zaken. Onderwerpen zijn onder meer het contractueel vastleggen van de verplichtingen als bedrijven werken met BIM. Mr. Jacob Henriquez en Bruno Bartelds spreken over dit onderwerp en zullen vragen beantwoorden.

Deze BIMPraat vindt plaats in het kantoor van advocatenkantoor Ploum in Rotterdam. Henriquez en Bartelds hebben al eerder (samen) gesproken tijdens een BIMPraat en na die succesvolle sessies is het dit najaar weer tijd voor een BIMPraat over dit belangrijke onderwerp.

BIMPraat in 2 delen

De sprekers houden van interactiviteit en zullen veel vragen stellen over BIM bij juridische kwesties. De antwoorden hangen sterk af van de kwaliteit van de gemaakte afspraken. Zoals altijd met juridische zaken.

Deze BIMPraat bestaat uit twee delen:

  • BIM bij het aangaan van een overeenkomst
  • BIM bij de oplevering van het werk

Omdat juridische kwestie vaak te maken hebben met project- en organisatiegebonden verwachtingen, zal een deel van deze BIMPraat aandacht besteden aan het inventariseren van die verwachtingen. En natuurlijk aan de impact van die verwachtingen op het gebruik van BIM in het proces van contractvorming.

BIMPraat On Tour: BIM en juridische contracten

Datum 14 november 2019
Tijd 14:00 — 17:30
Locatie Ploum, Rotterdam
Kosten €50.00
Aanmelden