BIMPraat Online: BIM in de cloud

Sprekers

De sprekers van deze BIMPraat zijn Michiel van Bergen van de (CSN Groep), Roy van der Velden (BIMlink) en Mart Morsinkhof (Linthorst Techniek).

Michiel van Bergen

Michiel van Bergen is adviseur BIM Workspace van CSN Groep en is sinds 2012 actief in het beschikbaar maken van BIM-toepassingen vanuit het perspectief van IT. Hij adviseert klanten van CSN over on-premise als cloud oplossingen op dit gebied. CSN is een Managed Service Provider voor middelgrote en grote ondernemingen in de bouwsector die ontzorgd willen worden zodat zij zich kunnen focussen op de core business. De managed IT-oplossingen van CSN zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van het BIM-proces. Hierbij staat integraal samenwerken met ketenpartners centraal.

Roy van der Velden

Roy van der Velden is directeur en eigenaar van het cloudplatform BIMlink dat bedrijven sinds 2014 helpt bij het stroomlijnen van de samenwerking en communicatie tussen de partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling, het ontwerp, de bouw en het beheer van een gebouw. Van der Velden heeft vele jaren ervaring met samenwerken in de bouwsector en met de ontwikkeling van BIM. “De hoeveelheid en complexiteit van de informatie over gebouwen groeit razendsnel. Het opbouwen en structureren van één centrale informatiebron over het gebouw is onontbeerlijk om alle betrokkenen gedurende de hele levensduur van het gebouw snel, makkelijk en laagdrempelig toegang te geven tot de juiste informatie over een gebouw. Bij voorkeur zit al die data in de cloud.”

Mart Morsinkhof

Mart Morsinkhof is BIM-manager bij Linthorst Techniek.

BIMPraat Online: BIM in de cloud

Datum 16 april 2020
Tijd 14:00 — 17:30
Locatie Webinar
Kosten €40.00
Aanmelden