BIMPraat: certificatie van BIM-implementaties

 

Jeffrey Man

Jeffrey Man is BIM-manager van Sweco Nederland divisie Stad & Milieu afdeling Techniek. Samen met werkgroepen BIM Techniek en BIM NL begeleidt en ondersteunt hij divisies, afdelingen en disciplines met advisering op het gebied van BIM, ISO 19650 en ISO 27001. Doordat informatiemanagement raakvlakken heeft met projectmanagement, coördinatie, hard- en software, common data environment (CDE), grafische en non-grafische data is altijd een winst te behalen door bijvoorbeeld automatisering of processen efficiënter te laten verlopen. In achtneming met een belangrijk element van verandermanagement: Mens en Cultuur.

 

Tomas de Loo

Tomas de Loo is professioneel bouwkundig ingenieur en werkzaam als Lead Auditor bij BSI Group. In die hoedanigheid is hij gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement en de kwalificaties PAS 1192 en ISO 19650. Hij heeft veel ervaring met internationale residentiële en openbare bouwontwerpen en -bouwprojecten. De Loo neemt is lid van managementteams, implementeert managementsystemen in productie- en bouwbranches en participeert als lead architect in multidisciplinaire ontwerpteams in conceptuele ontwerp- en technische ontwerpfasen.

 

Arjan Toet

Arjan Toet richt zich door middel van BIM op digitalisering om de bouw slimmer en leuker te maken. Met ‘toffe BIM-dingen’ inspireert hij iedereen om dit breed gedragen te krijgen. Standaarden maken het mogelijk om digitaal te kunnen samenwerken en hierin hij dan ook vooroplopen. De praktische toepassing van de standaarden is een uitdaging maar maakt deze ambitie ook zo aantrekkelijk. 

BIMPraat: certificatie van BIM-implementaties

Datum 15 oktober 2020
Tijd 14:00 — 16:30
Locatie Online
Kosten €50.00
Aanmelden