7 cruciale argumenten om Archicad te overwegen

Event 30-06-2023 om 11:30 - Softwareleveranciers


7 cruciale argumenten om Archicad te overwegen


Als architect werk je dagelijks met ontwerpsoftware. Daarom is het van belang dat de software bij je past en jou de mogelijkheden biedt die je nodig hebt. Tijdens dit webinar op donderdag 6 juli van 14.00 – 14.30 uur komen 7 argumenten aan bod om de switch naar Archicad te overwegen.

Accountmanager Thijs van den Heuvel en BIM consultant Michiel Neven bieden jou zowel op commercieel als op technisch vlak enkele interessante inzichten. Een tipje van de sluier: wist je dat Archicad niet enkel abonnementen aanbiedt, maar ook de optie geeft om licenties aan te kopen? Dit en 6 andere argumenten ontdek je tijdens het webinar!

Kun je niet aanwezig zijn op 6 juli? Meld je dan alsnog aan en ontvang de opname achteraf.

Meld je nu aan!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.