Accountmanager kozijnsoftware

Vacatures 19-04-2021 om 10:10 - Softwareleveranciers


Accountmanager kozijnsoftware


Gezocht, commercieel expert op het gebied van kozijnen!

Construsoft heeft in samenwerking met specialisten uit de timmerindustrie grensverleggende 3D-software voor kozijnen ontwikkeld. Een compleet programma om het hele proces van ontwerp, calculatie en werkvoorbereiding tot en met de productieaansturing eenvoudig te managen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als accountmanager heb je commercieel inzicht, werf je actief nieuwe klanten en zorg je voor een duurzame relatie met onze bestaande klanten. Van jou verwachten we dat je een groot netwerk hebt en het een uitdaging vindt om dit netwerk verder uit te bouwen. Je hebt een toegankelijke, open persoonlijkheid en weet je prima te bewegen in de bouwwereld. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen om onder andere de software te presenteren en demonstreren aan de klant. We vinden het erg belangrijk dat je de taal van de klant spreekt en begrijpt wat de business van de klant inhoudt. Op die manier kunnen we optimaal aansluiten bij de vraag en zo ons steentje bijdragen aan het behalen van de doelen van de klant.

Kortom, een veelzijdige functie waarin jouw kennis en ervaring van de timmerindustrie en onze innovatieve en toekomstgerichte software samenkomen en tot mooie resultaten gaan leiden.

Jij

» Bij voorkeur: hbo-opleiding en kennis van ontwerpsoftware voor de timmerindustrie
» Ruime ervaring in de timmerindustrie of affiniteit met de timmerindustrie
» Passie voor kozijnen
» Kent de markt door en door
» Netwerker
» Commercieel
» Resultaatgericht
» Teamplayer
» Hebt de drive om bij te dragen aan het behalen van doelen van de klant

Ben jij iemand die jarenlang gewerkt heeft in de timmerindustrie én het een uitdaging vindt om met onze innovatieve 3D-software voor kozijnen die markt verder te veroveren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wij bieden..

.. een prettige en dynamische werkomgeving waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen zoals via de Construsoft Academy. We werken zowel op kantoor als vanuit huis. We zorgen ervoor dat je thuiswerkplek deels wordt gefaciliteerd om prettig te kunnen werken, hebben een actieve personeelsvereniging en een eigen fitnessruimte op ons kantoor in Zevenaar.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Dan drinken we graag een kop koffie om eens kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via p&o@construsoft.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.