Accountmanager

Vacatures 17-02-2022 om 15:18 - Softwareleveranciers


Accountmanager


Om ons salesteam te versterken zijn we op zoek naar een gedreven, commercieel sterke en enthousiaste accountmanager die prospects telefonisch weet te bereiken en overtuigen.

Omschrijving

Als accountmanager bij KUBUS ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en prospects. Dat gebeurt voornamelijk telefonisch. Dit doe je door actief achter leads aan te gaan , maar zeker zo belangrijk is een proactieve marktbenadering. We geven je de ruimte om een netwerk op te bouwen van huidige en potentiële klanten.

Aan jou de taak om onze softwareproducten (ARCHICAD, BIMcollab Cloud en BIMcollab ZOOM) te introduceren bij organisaties die volgens BIM werken of de stap naar BIM willen zetten.

Je wordt er blij van iedere dag nieuwe mensen te spreken, je bent een kei in luisteren en in staat om zeer doelgerichte vragen te stellen. Met jouw oprechte interesse maak je onze prospects geïnteresseerd in KUBUS en in onze oplossingen. Na een telefoongesprek met jou kijkt men uit naar de afspraak met onze specialisten.

Als commercieel talent bepaal jij verder zelf waar de lat ligt en hoe hard je doorgroeit. Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in het salesvak.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen effectiever en met hogere kwaliteit kan voor een betere, duurzaam gebouwde omgeving. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken omdat alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud. Wereldwijd bereiken we de top-100 bouwbedrijven en architectenbureaus met onze model validatie software BIMcollab ZOOM geïntegreerd in BIMcollab Cloud, ons issue management platform. Een teamprestatie waar wij écht trots op zijn! Daarnaast zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van de design-software Archicad. We scoren steevast 8 of hoger in klanttevredenheidsonderzoeken.

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt een bachelor opleiding gevolgd of gelijkwaardige professionele ervaring opgedaan.
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in een commerciële functie.
 • Je zoekt een commerciële job voor 4 tot 5 dagen in de week.
 • Je beschikt uiteraard over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Aangezien je de Nederlandse en Vlaamse markt bedient spreek je vloeiend Nederlands.
 • Je bent resultaatgericht en werkt goed zelfstandig.
 • Affiniteit met software en/of bouwkunde is een pre.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station en op de Corda Campus in Hasselt. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris van € 3.622 – € 4.527 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Bovengemiddeld goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling (gemiddeld 1,5 maandsalaris), maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers.
 • Een afwisselende en uitdagende baan in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau en gedreven professionals. Samen doelen behalen is waar wij goed in zijn.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Eigentijdse extra’s zoals een verzorgde gezamenlijke lunch, altijd vers fruit.
 • Je werkt deels vanuit thuis (mét thuiswerkvergoeding).

Contact

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op onze websites www.kubusinfo.nl en www.bimcollab.com. Voor vragen kun je altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.