Algemene Bouw Deblaere boekt tijdswinst met Tekla Structures

Nieuws 06-02-2024 om 9:37 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Nieuws


Algemene Bouw Deblaere boekt tijdswinst met Tekla Structures


Algemene Bouw Deblaere (ABD) heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerespecteerd bouwbedrijf dat indrukwekkende projecten realiseert. Met de groei van het bedrijf groeide ook de noodzaak voor een geavanceerd 3D-tekenprogramma. ABD kwam al snel uit bij Tekla Structures van leverancier Construsoft, waarmee ze tot wel 30% tijdswinst boeken en de kans op fouten verminderen.

ABD hanteert een grondige aanpak bij de start van elk nieuw project. De plannen worden geanalyseerd om het project zo efficiënt en veilig mogelijk op te bouwen en de foutenlast tot een minimum te beperken. Er wordt zorgvuldig gekeken naar prefabricatie, en wat ter plekke op de werf moet worden uitgevoerd. BIM-coördinator Timothy Depecker deelt in deze video hoe ABD de werkprocessen totaal heeft getransformeerd dankzij de implementatie van 3D BIM-software.

>> Lees het volledige verhaal op Construsoft


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.