Allround Software Developer

Vacatures 04-05-2021 om 9:21 - Softwareleveranciers - Werving en selectie


Allround Software Developer


Gezocht: getalenteerde Allround Software Developers

Wil jij in een team met onze beste software engineers werken aan projecten binnen de 3D-kozijnindustrie? Wij zijn op zoek naar twee getalenteerde allround software developers die ons helpen om onze positie verder uit te bouwen. 

Als software developer bouw je mee aan onze applicaties en websites voor de kozijnindustrie. Je krijgt alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een functie als bijvoorbeeld software architect.

Jouw werkzaamheden:

  • Doorontwikkeling van onze software voor de kozijnindustrie middels de SketchUp-API en SQL-databases.
  • Innovatietrajecten van technische websites door toepassing van PHP, HTML5, CSS en Javascript.
  • Ontwerpen en bouwen van koppelingen met externe systemen.
  • Wensen en vragen van klanten analyseren om de beste oplossing te kunnen adviseren

Binnen onze development afdeling werk je in een multidisciplinair team, waar de klant voorop staat. Je maakt deel uit van het Development team en bent samen met teamgenoten verantwoordelijk voor het toevoegen en onderhouden van functionaliteiten aan bestaande en nieuwe software. Binnen het team ben je in staat om zelfstandig te werken.

Je hebt een open persoonlijkheid en bent leergierig en enthousiast. Daarnaast ben je zeer geïnteresseerd in het ICT-vakgebied; je bent dan ook goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Daarnaast vind je het leuk om (in de toekomst) voor kortere periodes in het buitenland te werken.

Jij

» Een hbo-opleiding en kennis van ontwerpsoftware
» Bij voorkeur affiniteit met de kozijnindustrie, bouwkunde, 3D ontwerpen en BIM
» Bij voorkeur enige ervaring met de SketchUp-API
» Klantgericht
» Flexibel
» Zelfstandig
» Teamplayer
» Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
» Hebt de drive om bij te dragen aan het behalen van doelen van de klant

Herken jij jezelf hierin en heb je minimaal een jaar relevante werkervaring op het gebied van software ontwikkeling én een sterke affiniteit met de kozijnindustrie, dan komen we graag in gesprek met jou.  

Wij bieden… 

… een prettige en dynamische werkomgeving waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. We werken zowel op kantoor als vanuit huis.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Dan drinken we graag een kop koffie om eens kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via p&o@construsoft.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.