Antea wordt Silver-partner van Esri

Nieuws 19-09-2019 om 10:28 - Softwareleveranciers


Antea wordt Silver-partner van Esri


GIS-leverancier Esri Nederland en ingenieurs- en adviesbureau Antea Group gaan intensiever samenwerken. Antea treedt toe tot het partnernetwerk van Esri als Silver-partner. De ondertekening vond plaats tijdens de Esri GIS Conferentie deze week.

Internationaal ingenieurs- en adviesbureau Antea is gespecialiseerd in full-serviceoplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Partnermanager Jort Engels van Esri is verheugd dat de technologie en kennis van het bedrijf kan bijdragen aan de ‘innovatieve oplossingen’ van het ingenieurs- en adviesbureau. “Antea heeft een prachtige filosofie: doe wat je belooft, doe het met tomeloze inzet en probeer jezelf altijd te verbeteren. Het is reëel, krachtig en handen uit de mouwen. Deze mentaliteit past goed bij ons als Rotterdams bedrijf”, aldus Engels. “Bij Esri willen we bovendien krachten bundelen. We werken al geruime tijd samen, het kan dan ook bijna niet anders dan dat Antea een goede match is.”

Gedeelde passie en interesse

Volgens manager Innovatie & ICT Harmen Tjeerdsma van Antea deelt het bedrijf de ‘passie en interesse’ voor een duurzame toekomst, gedreven door innovatie met Esri. “Een goede bodem voor een vruchtbare samenwerking”, aldus Tjeerdsma. “Antea maakt al jaren gebruik van Esri-technologie in haar interne dienstverlening. Met GISconnect en Antea Insights is dit nu ook vertaald in digitale services die passen in de digitale transformatie die ons bedrijf doorvoert.”

 


Jurgen ten Siethof (links) tekende vanuit Esri Nederland de partnerovereenkomst.


Esri

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Frank de Zoeten

Adres:
Weena 695, 3013 AM Rotterdam, Nederland

Telefoon:
010 217 07 00

Over Esri:
Samen met partners biedt Esri een totaaloplossing gebaseerd op onze innovatieve, stabiele en op open standaarden gebaseerde ArcGIS-technologie. In Nederland werken 160 Esri-medewerkers vanuit de vestigingen en opleidingscentra in Rotterdam en Zwolle.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.