Arcadis benoemt topvrouw Lidewij de Haas

Benoemingen 05-10-2021 om 9:36 - Ingenieursbureaus


Arcadis benoemt topvrouw Lidewij de Haas


Arcadis Nederland heeft Lidewij de Haas benoemd als nieuwe algemeen directeur. Ze is al twintig jaar werkzaam bij Arcadis en reeds sinds 2011 lid van de directie van Arcadis Nederland – eerst als directeur van de divisie Milieu & Ruimte, later als directeur Client Development en Business Development.

De Haas volgt Gert Kroon op, die acht jaar leidinggaf aan de Nederlandse organisatie. “Gert stond niet alleen voor financieel succes. Onder zijn inspirerende leiding bouwde Arcadis vooral ook succesvol aan een sterk profiel als het gaat om integrale samenwerking, duurzaamheid en innovatie met altijd de klant als middelpunt. Bovendien was hij aanjager van de ontwikkeling van diversiteit en inclusie binnen Arcadis”, geeft De Haas aan.

Verder uitbouwen en professionaliseren

Aan De Haas de taak om Arcadis Nederland verder uit te bouwen en te professionaliseren. Ze doet dit samen met de drie overige bestuursleden Cécile Cluitmans (Places), Tanya Sancisi (Mobility) en Harm Albert Zanting (Resilience). Arcadis telt wereldwijd zo’n 27.000 werknemers in ruim zeventig landen. Ongeveer 2.300 daarvan zijn werkzaam in ons land.

Bron: Consultancy


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.