Archicad 26 nu via KUBUS beschikbaar in Nederland en Vlaanderen

Nieuws 08-09-2022 om 11:49 - Softwareleveranciers


Archicad 26 nu via KUBUS beschikbaar in Nederland en Vlaanderen


Archicad 26 en de Archicad 26 KeyMember Editie zijn vanaf vandaag via KUBUS beschikbaar in Nederland en Vlaanderen. Dankzij diverse verbeteringen en nieuwe features zijn architecten volgens KUBUS nu minder tijd kwijt aan repetitieve en administratieve werkzaamheden en kunnen ze zich concentreren op ontwerpen. Ook bij grote, complexe projecten waarbij integraal wordt samengewerkt.

Volgens KUBUS zijn de belangrijkste nieuwe features van Archicad 26 gericht op ontwerpen, visualiseren, documenteren en samenwerken. “BIM in combinatie met Archicad maakt het voor alle partijen gemakkelijk om te communiceren. Hierdoor wordt het ontwerpproces efficiënter en kunnen architecten zich op de creatieve en innovatieve processen richten”, zegt Ronald de Graan, Director of Customer Success van KUBUS.

Archicad 26 KeyMember Editie

KUBUS heeft de Archicad KeyMember Editie ontwikkeld voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Ook dit jaar heeft die editie weer verschillende innovaties. Zo kunnen KeyMembers dankzij de geïntegreerde BIM basis ILS Ontwerp en Engineering gestructureerd gedetailleerde informatie uitwisselen met andere partijen via IFC, kunnen er met de Library Part Maker nóg makkelijker objecten gecreëerd worden en wordt de KeyMember Bibliotheek flink vernieuwd. Daarnaast beschikt de KeyMember Editie van Archicad 26 over een complete dataset voor LCA- en duurzaamheidsanalyses dankzij de toevoeging van gevalideerde materiaaleigenschappen.

Het nieuws van KUBUS is heet van de naald en dus duikt de redactie van HNBP komende tijd dieper in de belangrijkste veranderingen binnen Archicad 26.

 


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.