Archicad 27 nu beschikbaar: your best design option

Nieuws 28-09-2023 om 9:52 - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


Archicad 27 nu beschikbaar: your best design option


Archicad 27 is gelanceerd, inclusief KeyMember Editie voor de Nederlandse en Vlaamse markt! De gloednieuwe beheerfunctie voor ontwerpvarianten, de professionele visualisatietools en de verbeterde workflows voor projectbeheer en multidisciplinaire samenwerking maken Archicad 27 de beste keuze als ontwerpsoftware.

Archicad 27 helpt architecten georganiseerd te blijven en minder tijd te besteden aan projectbeheer, ongeacht de omvang en complexiteit van projecten. Dankzij de geïntegreerde beheerfunctie voor ontwerpvarianten kunnen architecten en multidisciplinaire teams op efficiënte wijze alternatieven evalueren en aan klanten presenteren.

Visualiseren

Snel en eenvoudig indrukwekkende presentaties maken staat centraal bij Archicad. Mede dankzij de verschillende koppelingen met professionele visualisatietools zijn architecten in staat klanten te imponeren met realistische renderingen. Zo is er nu een nieuwe koppeling met Enscape voor MacOS gebruikers.

Documenteren

Als architect ben je liever bezig met ontwerpen dan met administratieve werkzaamheden. Archicad 27 zorgt voor het automatisch doorvoeren van last-minute wijzigingen in alle documentatie, volledig in jouw stijl. Publiceer projectoverzichten, berekeningen en lijsten rechtstreeks in begrijpelijke rapporten dankzij de nieuwe uitgebreide opmaakmogelijkheden.

Samenwerken

De integrale samenwerking tussen verschillende projectpartners wordt versterkt door verbeteringen met betrekking tot multidisciplinaire workflows. Eén daarvan is de MEP-modeler die, dankzij de vernieuwde interface en de intuïtieve modelleer routing, jouw MEP-workflow een boost geeft!

Archicad KeyMember Editie

Binnen de Archicad KeyMember Editie, speciaal ontwikkeld door KUBUS voor de Nederlandse en Vlaamse markt, zijn dit jaar ook weer verschillende innovaties. Naast de nieuwe (parametrische) objecten en templates biedt de Archicad 27 KeyMember Editie workflow-verbeteringen voor grote projecten. Ook is de nieuwste DesignLCA-integratie beschikbaar, die helpt bij het maken van de juiste circulaire ontwerpkeuzes. Tot slot profiteren Vlaamse KeyMembers van meer ontwerpvrijheid door de vernieuwde Meetstaat Manager.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.