Archicad Experience Utrecht op 18 april

Event 27-03-2023 om 10:15 - Softwareleveranciers


Archicad Experience Utrecht op 18 april


In april en mei komen wij naar jou toe met 8 exclusieve én interactieve events over Archicad. Niet alleen onze eigen BIM Consultants demonstreren de ins en outs van Archicad. Ook architecten uit het werkveld bieden een inkijk in hun eigen workflow.

Tijdens de Archicad Experience nemen we je in ongeveer 2 uur mee langs topics die niet meer weg te denken zijn uit de bouwwereld: van duurzaamheid tot presentatietechnieken en van uitvoeringsmodellen tot informatie-uitwisseling. Bovendien krijg je de kans om zelf, van tevoren óf tijdens het event, vragen te stellen aan onze ervaren consultants.

Kies zelf het thema, waar en wanneer je wil deelnemen: de Archicad Experience komt naar 8 inspirerende locaties in België en Nederland, telkens met een andere gastspreker. Na afloop is er ruimte om te netwerken tijdens een gezellige borrel. Meld je gratis aan en laat je onderdompelen in de wereld van Archicad!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.