Archicad ingezet voor renovatie Britse YMCA community hub

Projecten 27-02-2023 om 16:22 - Architectenbureaus


Archicad ingezet voor renovatie Britse YMCA community hub


Het Britse LSI Architects heeft Archicad succesvol ingezet voor de renovatie van een YMCA community hub in het voormalige Royal British Legion-gebouw in Norwich.

De YMCA community hub biedt diensten met een bijzondere focus op gezinnen, waaronder een kinderdagverblijf, een café en een softplaycentrum.

Met behulp van Archicad zijn de unieke elementen van het gebouw behouden. Vanaf het eerste locatiebezoek was het duidelijk dat het gebouw veel karakter had met enkele bijzondere elementen, die het ontwerpteam graag zoveel mogelijk wilde behouden.

“Het gebouw was in zo’n staat van verval dat het essentieel was dat we het potentieel ervan visueel konden laten zien”, legt Daniel Pedley van LSI Architects uit. “Dankzij Archicad konden we de interne ruimtes samen met de klant ontwikkelen en een aantal cruciale ontwerpbeslissingen nemen die het project hebben gevormd.”

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.