Archicad KeyMember Editie nu geschikt voor Apple silicon (ARM)

Nieuws 28-04-2023 om 8:59 - Softwareleveranciers


Archicad KeyMember Editie nu geschikt voor Apple silicon (ARM)


De Archicad KeyMember Editie voor Archicad 26 is vanaf deze week geheel compatibel met de nieuwste hardware van Apple met de zogenoemde Apple silicon chips (ARM-technologie).

Dankzij deze update van Achicad 26 kunnen gebruikers optimaal profiteren van de prestaties van deze nieuwe Apple computers.

Op het KUBUS Helpcenter vinden Archicad-gebruikers recente informatie over deze ontwikkelingen en kunnen ze bovendien de nieuwste, voor ARM-technologie geschikte, KeyMember Editie downloaden. Meer informatie over Archicad voor Apple silicon lees je op de website van Graphisoft.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.