Architects in Ctrl: Behoud controle tijdens het BIM-proces met Archicad

Event 18-10-2023 om 9:49 - Nieuws - Softwareleveranciers


Architects in Ctrl: Behoud controle tijdens het BIM-proces met Archicad


Ongeveer vijf jaar geleden maakte Orange Architects ‘cold turkey’ de overstap van 2D-ontwerpsoftware naar 3D/BIM-modelleersoftware Archicad. In de tussentijd heeft het bureau verschillende prestigieuze prijzen gewonnen voor hun gebouwontwerpen die gerealiseerd zijn met behulp van deze software.

In deze Architects in Ctrl-sessie van KUBUS met Orange Architects delen Rik Meijer en Max Hissink hun inzichten over hoe Archicad het bureau in staat stelt om de controle te behouden gedurende elke fase van het BIM-proces. Ze zullen dit illustreren aan de hand van het project Beaufort in Zeist, dat diende als een uitstekende testcase voor het vertalen van een ontwerp naar een uiterst gedetailleerd BIM-model.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor de sessie op 9 november van 14.00 tot 15.00, of ontvang de opname achteraf.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.