Architects in Ctrl: Elan architecten

Event 05-05-2022 om 10:49 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Architects in Ctrl: Elan architecten


KUBUS organiseert op dinsdag 31 mei van 14.00 tot 15.00 uur weer een editie van Architects in Ctrl. Samen met Lawrence Bessemans van Élan architecten blikken we terug op hun overstap naar Archicad. Meld je aan voor dit gratis webinar op de site van KUBUS.

Waar moet je allemaal op letten wanneer je overstapt op Archicad? Hoeveel licenties heb je nodig voor jouw bureau? Welke projecten lenen zich voor de overstap en hoe krijg je Archicad snel onder de knie? Inmiddels werkt Élan architecten alweer ruim 1,5 jaar met Archicad. Samen met Lawrence Bessemans blikken we terug op hoe de overstap destijds bij hen is verlopen. Ook praten we over de voordelen die Archicad biedt voor Élan architecten en hoe de BIM-software Lawrence, Evelien en Jeroen dagelijks ondersteunt in hun werk als architecten.

Inhoud van de sessie

  • Hoe is de overstap naar Archicad verlopen?
  • Hoe heeft KUBUS in dit proces ondersteund?
  • Welke voordelen worden er ondervonden ten opzichte van de oude software?

Over Élan architecten

Lawrence, Evelien en Jeroen vormen samen Élan architecten, gevestigd in het Belgische Stevoort. Met elk zo’n 10 jaar ervaring als architect ziet dit enthousiaste team zichzelf niet alleen als architecten, maar ook als storytellers. Elk design hoort een verhaal te vertellen en een gevoel op te wekken. Met de kernwaarden ‘intense betrokkenheid’, ‘respect voor het budget’ en ‘inzicht’ is Elan architecten dan ook een team van durvers met een hart voor elk project.

Meld je aan voor dit webinar


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.