Architects in Ctrl: Paul Spaltman van Architectenbureau Spaltman

Event 11-01-2022 om 10:30 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Architects in Ctrl: Paul Spaltman van Architectenbureau Spaltman


KUBUS organiseert 25 januari een nieuwe sessie van Architects in Ctrl. Tijdens deze gratis sessies spreken architecten over recente projecten en specifiek over hun ervaringen met Archicad. Dinsdag 25 januari om 10.00 uur spreekt Paul Spaltman van Architectenbureau Spaltman.

Paul Spaltman werkt al enkele jaren met Archicad, en ervaart hiermee veel voordelen als eenmanszaak. Aan de hand van drie uiteenlopende projecten vertelt hij welke voordelen Archicad hem biedt om efficiënt te werken en grote projecten te ontwerpen.

Inhoud van de sessie

  • Hoe ontwikkel je grote projecten als eenmanszaak?
  • Rendertool als ontwerp- en presentatiegereedschap
  • Ontwerpstudies met Archicad
  • Renovaties in Archicad

Over Architectenbureau Spaltman

Architectenbureau Spaltman is in 2015 opgericht door ingenieur Paul Spaltman. Het bureau houdt zich bezig met architectonische vormgeving in de breedste zin van het woord, in zowel Nederland als Suriname. Iedere opdracht wordt beleefd als een nieuwe, gezamenlijke zoektocht naar iets moois, nieuws of onverwachts.

Aanmelden

Meld je aan op de site van KUBUS. Ben je wel geïnteresseerd, maar kan je er niet bij zijn op dinsdag 25 januari? Schrijf je dan alsnog in en ontvang de opname achteraf.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.