Architects in Ctrl – Powerhouse Company op 27 september

Event 20-09-2022 om 9:12 - Architectenbureaus


Architects in Ctrl – Powerhouse Company op 27 september


Over de meerwaarde van BIM en Archicad

Inmiddels alweer 12 jaar geleden startte Powerhouse Company met Archicad. Partner Architect Stefan Prins vertelt je tijdens deze online sessie van Architects in Ctrl meer over het belang van BIM binnen Powerhouse Company. Dit doet hij onder andere door je mee te nemen door twee toonaangevende projecten: Baan Tower en Floating Office Rotterdam.

Voor zowel Baan Tower als Floating Office Rotterdam is Archicad ingezet in de ontwerp-, engineering- en realisatiefase.

Benieuwd hoe Powerhouse Company dit heeft aangepakt? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor Architects in Ctrl op 27 september van 14:00 – 15:00 uur.

Bron: KUBUS


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.