Architect@Work Kortrijk Xpo 11 & 12 mei

Event 02-05-2023 om 14:12 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Architect@Work Kortrijk Xpo 11 & 12 mei


Op 11 en 12 mei opent ARCHITECT@WORK tussen 10.00 en 20.00 uur opnieuw de deuren in Kortrijk Xpo. Met ‘Super Skin’ staat ook dit keer een boeiend, veelzijdig en actueel thema centraal.

ARCHITECT@WORK in Kortrijk is een uniek totaalevenement voor o.a. architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties. Meer dan 280 exposanten, waaronder KUBUS met Archicad, zijn op deze beurs aanwezig. Bestel nu jouw gratis tickets.

Kom langs op stand 66 waar wij Archicad live demonstreren. Bovendien kun je met hulp van BIM Consultant Michiel Neven zelf met Archicad aan de slag.

De waarde van een entreeticket is 100 euro, maar deelname aan deze beurs is gratis via deze link.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.