Architect@Work Kortrijk Xpo 11 & 12 mei

Event 02-05-2023 om 14:12 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Architect@Work Kortrijk Xpo 11 & 12 mei


Op 11 en 12 mei opent ARCHITECT@WORK tussen 10.00 en 20.00 uur opnieuw de deuren in Kortrijk Xpo. Met ‘Super Skin’ staat ook dit keer een boeiend, veelzijdig en actueel thema centraal.

ARCHITECT@WORK in Kortrijk is een uniek totaalevenement voor o.a. architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties. Meer dan 280 exposanten, waaronder KUBUS met Archicad, zijn op deze beurs aanwezig. Bestel nu jouw gratis tickets.

Kom langs op stand 66 waar wij Archicad live demonstreren. Bovendien kun je met hulp van BIM Consultant Michiel Neven zelf met Archicad aan de slag.

De waarde van een entreeticket is 100 euro, maar deelname aan deze beurs is gratis via deze link.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.